Ép testben ép Lélek
Test-Lélek-Szellem
 
Egészség visszaadása

Harmónia helyreállítása testben és lélekben (Pl: Szellemterápia, Kristályterápia, Elhalt lelkek levétele,  Elemek harmonizálása, Pszí-sebészet, REIKI, Meridián terápia)

 

Minden betegség pszihoszomatikus, azaz lelki eredetű. Ezt a hagyományos orvoslás is így tanítja az egyetemen. Paracelsus a mai orvoslás ősatyja test-lélek-szellem hármasságról beszél és ezt szintén tanítják az orvosi egyetemen. Mivel a betegségek lelki eredetűek, ezért gyógyítani is a lélekruhában kell őket. A test gyógyítása csak tüneti kezelés, mely egy rövid időre képes eltünteti a tüneteket.

 

A betegség a lélekruhában alakul ki, és mivel ez a lélekruha látja el energiával a fizikai testet, ezért az ő zavarai megjelennek a fizikai testben is. A lélekruhát ugyanúgy kell gondozni, tisztítani, mint a fizikai testet, így nem alakulnak ki a betegségek. A lélekruha szennyeződései az el nem engedett múltbeli sérelmek, a negatív érzelmek, mint: félelem, aggódás, bűntudat, harag, kétely, irigység, az ítéletek, és a negatív gondolatok. Ezek, mint önálló entitások zavart keltenek a lélekruhában és betegséghez vezetnek. A lélekruha tisztításához sok technikát adunk a spirituális körökön.

 

A fizikai test mindig tökéletesen egészséges, a betegség csak egy jelzés, hogy az egyén életében valami probléma van, változtatni kell valamit az életén. Minden betegségnek meg van a maga üzenete, de segítség a megfejtésben az is ha felteszi az ember a kérdést, hogy: miben akadályoz engem ez a betegség? Ha megfejted az üzenetet akkor egyből elmúlik a betegség.

 

A lélekruha egy energiamező, mely körbeveszi és átszövi a fizikai testet. Ezt az energiamezőt energiával lehet rendbehozni. Mi energia terápiával adjuk vissza neked az egészséged. A kezelések fájdalom mentesek és nagyon gyorsak. Az egészséges állapot visszanyerése nem függ attól hogy hiszel-e a módszerben, de tudod vele gyorsítani.

 

A kezelések mindig egy beszélgetéssel kezdődnek, ahol megkeressük az életedben lévő gondokat, ami kiváltja a betegséget. Ezt követően energetikailag megtisztítunk és utána indul a kezelés. A gyógyuláshoz több alkalom szükséges.

 

Ha úgy érzed, hogy tudunk neked segíteni, akkor hívj bátran és kérj időpontot.

 

Röviden a nálunk alkalmazott főbb módszerekről:

Szellemterápia:
Avatással kötöttek hozzánk egy szellemlényt, aki egy földön élő ember volt, de kikerült a karma körforgásából. Ő már megértett mindent itt ebben a világban és elengedett minden kötöttséget. Már csak akkor jön ide ha segítségül hívjuk. A kezeléseket vele együtt végezzük. Ez a módszer a leghatékonyabb az alternatív gyógymódok között. Az elmút években ezzel a módszerrel például indítottunk el leállt vesét, hasnyálmirigyet, mulasztottunk el kínzó allergiát, tüntettünk el rákos daganatot, adtuk vissza a hallását, látását az embereknek.

Kristályterápia:
Egy kristály kitisztítva, beprogramozva és lezárva nagy áldás, enélkül pedig nagy átok az ember életében. Lezáratlanul felvesznek minden negatív gondolatot a környezetből és felerősítve visszasugározzák. A kristályok nagy kincsek az avatott kézben, képesek arra, hogy egy gondolatot korlátlanul fenntartsanak és ezzel átprogramozzák a lélekruha betegségeit. Ezzel a módszerrel 50%-al tudjuk növelni a szellemgyógyászat hatékonyságát, ezért egyszerre használjuk a kettőt.

Elhalt lelkek levétele:
Meghalt szeretteink, barátaink, rokonaink, ismerőseink 70%-a nem tér haza a Fényhazába és itt reked a két világ között. 42 napra elegendő éterikus energiájuk van az ittlétükhöz, melyek azelőtt a fizikai testük termelt  számukra. Ezt követően egy másik fizikai testre van szükségük, hogy létezni tudjanak ebben a 3 dimenziós világban. Tipikusan ismerős embert választanak általában, akiknek a lélekruhájába beülve léteznek tovább ebben a világban. 1 fizikai test csak 1 lélekruhát tud kiszolgálni, így megbetegszik a megszállt fizikai test. Mai világunkban az embereken átlagosan 2-3 megszálló van. Tipikus tünetek a reggeli fáradtság és az alacsony koncentrációs képesség. Nem ritka, hogy a megszálló irányítja a testet.

A szertartással hazasegítjük a lelkeket, mely biztonságos, fájdalommentes és gyors. A szertartás után közvetlenül már érezhető a változás. Olyan, mintha régen cipelt terhet raknának le azonnal.